Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Bune practici în proiectul Școala de Afară - Pătratul fără laturi

Postat 31/12/2023
Bune practici în proiectul Școala de Afară - Pătratul fără laturi
La finalul anului 2023 marcăm și încheierea proiectului „Școala de Afară – Pătratul fără laturi”.

Timp de 14 luni am organizat pentru elevii din cele 3 școli partenere (Liceul Teoretic „Dumitru Tăuțan” din Florești, Școala Gimnazială Luna de Sus și Școala Profesională Specială „Samus”) activități de educație nonformală outdoor.
Activitățile s-au desfășurat sub forma de ateliere:
  • Atelierul Ludos (Joc și Mișcare)
  • Atelierul ArtStudio
  • Atelierul de autocunoaștere și gândire critică
  • Atelierul Școala de Afară
Scopul proiectului a fost acela de a schimba percepția despre școală în mintea și sufletul copiilor. În acest sens, au fost dotate 3 spații de educație nonformală outdoor – câte un spațiu în fiecare școală parteneră și au fost organizate cursuri de perfecționare în domeniul educației nonformale outdoor pentru 40 de cadre didactice din cele 3 unități de învățământ.
Suplimentar față de activitățile propuse inițial prin proiect, ne bucurăm că am reușit să organizăm activități cu elevii și pe timpul verii și am reușit să organizăm excursii pentru elevi, ca parte din atelierele dedicate educației nonformale outdoor.Film documentar proiect Școala de Afară - Pătratul fără laturi

Film documentar Școala de afară - Pătratul fără laturi.
Bune practici rezultate ca urmare a implementării proiectului „Școala de afară - Pătratul fără laturi” finanțat în cadrul POCU 2014-2020, cod contract POCU/987/6.3/.6.6/154008
Proiectul a fost implementat de către Asociația Inceptus România în parteneriat cu Liceul Teoretic D.Tautan, Florești, Școala Gimnazială Luna de Sus și Școala Profesională Specială „Samus” din Cluj-Napoca în perioada 31 octombrie 2021-31 decembrie 2023.


 


Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙