Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Echipa Atelierul de Învățare

Csata Tünde Manager de proiect Peste 10 ani experiență

Pasionată de natură, de drumeţii Tünde este adepta unui stil de viaţă minimalist, iubeşte animalele, în special pe vizsla ei maghiară cu numele Zokni, adică Şosetă.

Tünde lucrează din 2006 în domeniul accesării finanțărilor nerambursabile. A scris, a coordonat și a evaluat proiecte care vizează dezvoltarea economică şi educaţia.

Experiența ei se materializează în investiții de peste 5 mil. EUR, buget total cumulat al diferitelor proiecte scrise și coordonate respectiv în peste 300 de proiecte evaluate.

Andreea-Maria Anton  Responsabil Implementare Asociația Inceptus România 4 ani experiență

Andreea a absolvit Facultatea de Studii Europene la Cluj-Napoca și lucrează din 2017 în domeniul proiectelor europene. Pe lângă activitățile de voluntariat din perioada facultății, din 2017 a contribuit la scrierea și implementarea proiectelor Asociației INCEPTUS România în această perioadă, acumulând experiență care o recomandă pentru coordonarea implementării proiectului Atelierul de învățare.

Andreea este fostă sportivă de performanță. Timp de 8 ani a practicat arte marțiale full contact. Experiența de sportiv, dar și de voluntar, a ajutat-o să își dezvolte abilități precum: comunicarea, ușurința de a lucra în echipă, gestionarea timpului, automotivare, fiind mereu dornică să învețe și să dobândească cunoștințe noi.
Andreea este adepta unei vieți active și iubește călătoriile.

Monica Mureșan Responsabil Implementare Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud Peste 10 ani experiență

Monica este manager de proiect din anul 1995 când a debutat cu primul proiect finanțat prin programul Leonardo da Vinci. De atunci se implică proactiv în dezvoltarea durabilă și scrie și coordonează proiecte în acest sens. Îi place să abordeze mereu domenii noi și este pasionată de economia circulară și de inovare care generează un potențial de dezvoltare deosebit. Doar în POCU a implementat proiecte care depășesc 4 mil. Euro. Este si trainer, o ocupație foarte dragă ei pentru că modelează destine.
Este pasionată de citit, de făcut pâine cu maia când are timp, iubește animalele și florile. Are două pisicuțe și doi căței.

Ioana ZgîiaExpert grup țintă Asociația Inceptus România 2 ani experiență

Ioana este antreprenoare, având o mică afacere în domeniul marketingului cu experiență vastă în domeniul managementului și cu o creativitate aparte.
Ioana este o persoană deschisă și răbdătoare peste măsură cu persoanele dragi, și nu numai. Îi place să se implice în orice acțiune socială, întotdeauna fiind gata să ajute pe alții să se dezvolte și să crească.

Diana Maier Expert grup țintă Asociația Inceptus România Peste 10 ani experiență

Diana are peste 16 ani experiență în finanţare și management în domeniul bancar. Începând cu anul 2013 când si-a înființat propria societate, este implicată în accesarea fondurilor nerambursabile și expertiză contabilă.
Manager de proiect, evaluator și formator, a scris si implementat peste 50 de proiecte cu un buget care depășește 5 milioane de euro, cu precădere din zona societăților comerciale si antreprenoriatului.

Persoană pozitivă și sociabilă, preferă plimbările în natura și îi place să citească.

Dorina Mihaela Cotoi Expert grup țintă Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud Peste 10 ani experiență

Mihaela și-a început activitatea ca expert în cadrul proiectelor cu finanțare europeană în anul 2013.
A acumulat experiență lucrând în mai multe echipe de implementare.
Din anul 1998 lucrează ca consultant în cadrul Departamentului Relații de Afaceri al Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

Este o persoana sociabilă, îi place să comunice cu oamenii, iubește copiii și florile. Pasionată de cusut goblen, citit și desen, "cochetează" cu grafica. Îi place să călătorească, să gătească și să lucreze în gradină. A acumulat de-a lungul timpului o bogată experiență în organizarea de evenimente. Activează ca voluntar în cadrul Asociației "AFI ProFamilia", în sprijinul activităților privind combaterea violenței domestice.

Daniel-Cristian Bălan Expert grup țintă - Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud  Peste 10 ani experiență

Daniel și-a început activitatea pe proiectele cu finanţare europeana în anul 2014, atunci când a activat ca expert grup țintă pe proiectul "Bancomate de joburi in mediul rural". A urmat apoi proiectul "ARO – Acces rapid la ocupare", ambele derulate împreună cu Asociaţia Inceptus România. În 2017 și-a început activitatea ca expert pe proiectul "Moveco – Mobilizarea învățării instituționale pentru o mai buna exploatare a cercetării și inovării în economia circulară", finanţat prin Programul Transnational Dunărea. Au urmat apoi alte proiecte, respectiv "START UP AIR - Antreprenoriat Inovativ in regiunea Nord-Vest" și "START UP PLUS în regiunea Nord-Vest", în care a activat până la începutul anului 2021.

Pasionat de lectura, activitati in aer liber, dezvoltare personala si spiritualitate. A activat ca si voluntar in cadrul asociației umanitare ALSECA.

Pinter-Ölvedi Éva Coordonator consiliere Asociația Inceptus România Peste 10 ani experiență

Éva a început să câștige experiență în domeniul proiectelor încă din anul 2011. S-a implicat în toate etapele de viață ale unui proiect, având expertiza în domeniul socio-uman, educațional și psihologic în mod deosebit.

Înclinată către tot ce se află sub semnul Creativității și al Provocărilor, Éva găsește Arta în orice domeniul al Vieții sau al Carierei, plecând din cotidian și monotonie.

Antonia Popovici Consilier Asociația Inceptus România 2 ani experiență

Antonia a terminat facultatea de Psihologie și ulterior masteratul de Psihologie Clinică și Psihoterapie din Cluj. De 2 ani profesează ca psiholog, având în prezent și propriul său cabinet de psihoterapie cognitiv-comportamentală. Mereu și-a dorit să ajute alte persoane, iar psihologia a ajutat-o să își atingă acest obiectiv. Consilierea profesională este de asemenea o modalitate perfectă de a-i ajuta pe alții, motiv pentru care s-a alăturat echipei Inceptus în 2021.

Antonia este o persoană prietenoasă, empatică, responsabilă și perseverentă. Iubește să călătorească, să cunoască oameni noi, este pasionată de citit și adoră animalele. Practic are toate calitățile unui bun psiholog.

Pintea Dale Ioana Consilier Asociația Inceptus România Peste 10 ani experiență

Ioana a absolvit Facultatea de Studii Europene din Cluj în 2016, apoi a revenit în Oradea unde a lucrat în domeniul bancar timp de 6 ani. A urmat o perioadă în care a activat tot în domeniul economic și între timp a făcut Facultatea de Psihologie deoarece simțea nevoia unei reorientări profesionale.

În anul 2017 a terminat Facultatea de psihologie și și-a deschis propriul cabinet în care face ședințe de psihoterapie de cuplu, familie dar și individuale. În 2021 s-a alăturat echipei din cadrul proiectului ”Atelierul de învățare” unde ocupă poziția de Consilier.

O persoană foarte prietenoasă, empatică, care se încarcă cu energie pozitivă din relațiile cu cei din jur. Dornică de dezvoltare și de acumulare de experiențe. Crede că greșeala este oportunitate de învățare și de creștere. Foarte conștiincioasă, nu uită de familia sa cu care adoră să își petreacă timpul liber.

Alexandrina Rusu Consilier Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud Peste 10 ani experiență

Alexandrina a intrat în câmpul muncii acum 39 de ani. Din anul 2011 lucrează pe mai multe proiecte cu finanţare europeană și locală ca psiholog și consilier. Diversitatea joburilor pe care le-a practicat a îmbogățit experiența de viață și din fiecare a avut ce învăța.

Este o persoana activă, care iubește călătoriile, munca în aer liber și oamenii.

Larisa Boghiță  Expert Formare Profesională Asociația Inceptus România 2 ani experiență

Larisa și-a început călătoria spre domeniul accesării finanțărilor neramburasabile urmând facultatea de Fonduri Europene și Relații Internaționale, continuând cu masterat în Afaceri Europene și Management de Programe, ca mai apoi să intre în familia Inceptus unde a contribuie de 2 ani la implementarea proiectelor în desfășurare.

Fire sociabilă, curioasă, cu simțul umorului, dornică de dezvoltare profesională continuă și de înmulțire a cunoștințelor, Larisa este o persoană dinamică, mereu cu zâmbetul pe buze.

Gheorghiță-Vasile Todică  Expert Formare Profesională Asociația Inceptus România Peste 10 ani experiență

Ghiță este de profesie asistent social. A fost atras încă din timpul facultății în a sprijini oamenii în dezvoltarea lor activând în proiecte din domeniul social, educație și voluntariat. Îi place foarte mult să lucreze cu copii și tineri. Are o experiență de peste 10 ani în domeniul finanțărilor nerambursabile care vizează sprijinirea persoanelor dezavantajate, economia socială, dezvoltarea economică și educația.

Cititul este una dintre pasiunile sale, pentru că îl ajută foarte mult în dezvoltarea  personală și cea profesională. #invățarepetotparcursulvieții

Dora Silvia Baba Expert formare profesională Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud Peste 10 ani experiență

Dora este sociolog, specialist în management de proiect și consiliere psihologică, are experiență în proiecte ca și formator în cursuri de calificare baby sitter, îngrijitor bătrâni la domiciliu, comunicare în limba oficială, este coautor al manualelor cursantei și formatorului pentru ocupația de baby sitter și facilitator al inserției pe piața muncii a persoanelor dezavantajate.

Adoră copiii, cu care lucrează de peste 20 de ani în zona educației formale și nonformale, pictează, scrie teatru pentru copii, regizează spectacole de teatru și dans contemporan, organizează evenimente culturale, coordonează voluntari.

Paul Negrea Operator introducere date inclusiv GDPR Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud 9 ani experiență

Experienţa în proiecte a început la Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud activând ca expert comunicare/diseminare/ în majoritatea proiectelor interne și internaționale, în special pe partea IT (back-end/front-end).

Sociabil, cu mult simț al umorului și bună dispoziție la purtător. Optimist în fiecare zi, sportiv, adoră copiii și...pisicile. Paul e un tip de nota 10, duce sarcinile la final cu bine, preocupat de muncă și de buna relație între colegi.
Orice atmosferă este mai destinsă când Paul este în echipă!

 
Oana Bartha Responsabil Financiar - Asociația Inceptus România Peste 10 ani experiență

Oana este expert contabil, pasionată de științele exacte care și-a găsit echilibrul în domeniul financiar contabil. Îi place să lucrez cu cifrele.
În prezent este Responsabil Financiar la Asociația Inceptus România.
Familistă, mama a doi băieței minunați, Oana mereu este pragmatică și calculată. 

 
Adriana Pop Responsabil Financiar - Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud Peste 10 ani experiență

Economist, absolventă a Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de științe economice, promoția 1986.
În prezent Director Economic la Camera de comerț și industrie Bistrița-Năsăud. Implicarea în derularea proiectelor (din punct de vedere financiar-contabil) a început cu anul 1997.

Denisa Rotar Specialist Resurse Umane - Asociația Inceptus România 4 ani experiență

Denisa este în echipa Inceptus din anul 2019 și a contribuit la implementarea tuturor proiectelor.
Persoană sociabilă, deschisă spre noi experiențe, perfecționistă, atentă la nevoile colegilor și mereu aproape pentru a da o mână de ajutor.

Te invităm în Atelierul de Învăţare!
Înscrie-te și înmulțește-ți cunoștințele
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙