Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Întrebări și răspunsuri
Este un loc dedicat angajaților și angajatorilor și furnizorilor de formare profesională, care include oportunităţi de formare, resurse pedagogice, surse de informare în domeniul FPC și promovarea parteneriatelor în domeniul învățării pe tot parcursul vieții.
Este un modul dedicat în special angajatorilor și furnizorilor de formare profesională continuă și va cuprinde informații cu privire la toate sursele de finanţare dedicate FPC în următoarea perioadă programatică.
Angajații persoane din grupul țintă al proiectului ”Atelierul de învățare” vor putea beneficia în mod gratuit de resurse de învățare.
Se referă la extrase din metodologiile de formare din cadrul proiectului, sumare ale curriculelor de curs, lecții de bune practici din etapa de formare a grupului țintă precum și colecții de materiale/resurse gratuite rezultate în urma implementării altor proiecte similare la nivelul UE din European Social Fund.
Te invităm în Atelierul de Învăţare!
Înscrie-te și înmulțește-ți cunoștințele
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙