Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Documentar Atelierul de învățare, Ediția II-a

Postat 20/12/2023
Documentar Atelierul de învățare, Ediția II-a
Finalul anului 2023 ne găsește recunoscători pentru noi proiecte finalizate cu succes.
Unul dintre aceste proiecte este Atelierul de învățare, Ediția II-a.
Timp de 9 luni am reușit să ajutăm peste 300 de oameni, oferind gratuit servicii specializate pentru stimularea ocupării, conform Legii nr. 76/2002 (informare, consiliere și mediere specializată și personalizată, inclusiv prin aplicarea testului Survey of Work Styles).
Peste 170 de persoane au urmat un curs de calificare în cadrul proiectului, în una din meseriile: Operator confecționer industrial, Cameristă sau Ajutor Bucătar. Pe de altă parte, peste 30 de persoane au fost evaluate și certificate în competențe profesionale pe care le-au obținut la locuri de muncă anterioare. 
 
Atelierul de învățare, Ediția II-a a fost un proiect social care, pentru noi, s-a transformat într-un proiect de suflet. Ne bucurăm că am putut să fim alături de oamenii pe care i-am întâlnit, că am putut să oferim măcar o parte din ce le lipsea. Fie că a fost vorba de puțin sprijin moral, fie că a fost vorba de intermedierea relației cu un angajator sau de accesul gratuit la calificare, acest proiect a schimbat destine.

O parte din toate trăirile noastre – echipa de proiect, dar și o parte din trăirile și poveștile participanților le puteți afla din filmul documentar, disponibil pe YouTube, aici: https://youtu.be/02VMrS6NEcI?si=LM7pMAmYlzEBeENz


 


Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙