Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Exploatați tehnologia realitatii virtuale si augmentate pentru a atrage cursanții adulți in dobândirea competentelor digitale necesare in secolul XXI

Exploatați tehnologia realitatii virtuale si augmentate pentru a atrage cursanții adulți in dobândirea competentelor digitale necesare in secolul XXI

Ca parte a abilităților secolului 21, adulții din zilele noastre trebuie să înțeleagă abilitățile digitale de bază pentru a-i ajuta să facă față la locul de muncă, acasă și în viața lor socială. Scopul acestui curriculum este de a sublinia subiectele pe care formatorii de adulți trebuie să le urmeze pentru a-i ajuta pe cursanții adulți să dobândească astfel abilități digitale de bază pentru a-i ajuta să se țină din urmă. În plus, curriculumul conturează subiecte prin care formatorii adulți pot exploata Realitatea Virtuală și Augmentată pentru a-i ajuta în activitățile lor de transfer de cunoștințe.
Tip de curs:Neacreditat
Modul de predare:Online
Domeniu:Competențe digitale

Structura cursului

Pe baza lucrărilor rezultate din rezultatele O1 și O2, curriculum-ul VITA a fost structurat colectiv în 5 module pentru domeniul de aplicare și nivelurile vizate, după cum sunt prezentate mai jos:

  • Modul 1: Introducere
Această secțiune este destinată în principal formatorilor  adulți să înțeleagă modul în care modulele 1-4 pot fi folosite pentru a ajuta cursanții adulți să progreseze.
 
  • Modul 2: O schiță a interfețelor digitale cu utilizatorul
Acest modul este destinat subiectelor  pe care trebuie să le abordeze cursanții adulți să deprinda  interfața digitală cu utilizatorul (tablet, smartphone-uri)
 
  • Modul 3: Comunicarea de bază în medii digitale
Acest modul are scopul de a ghida  cursantul adult spre modalitățile și mijloacele utilizate în mod obișnuit pentru comunicarea digitală de bază la domiciliu, la locul de muncă și pentru socializare.
 
  • Modul 4: Crearea, manipularea și stocarea conținutului digital de bază
Acest modul are scopul de a ghida adulții asupra subiectelor de abordat, care îi vor ajuta să atingă modalitățile și mijloacele utilizate în mod obișnuit pentru crearea, manipularea și stocarea în siguranță a conținutului digital de bază, atât acasă, cât și la locul de muncă.
 
  • Modul 5: O introducere în tehnologia de realitate virtuală și augmentată
Acest modul este destinat în principal să instruiască adulții  în VAR despre cum să folosească această tehnologie pentru a-și dezvolta propriile studii de caz bazate pe VAR.
 
Detaliile cursului Funcțiile cursului
Module: 5 Oferit de Universitatea Politehnică București
Centrul CAMIS
Program: Cu ritm propriu
( maxim 6 saptamani/2 ore/saptamână)
Tutoriale video
Nivel: începător Acces nelimitat
Gratuit 100% online Curs neautorizat 


Link de acces:http://www.camis.pub.ro/vita/
 
Pentru înscriere e nevoie să vă conectați cu o adresă de email.
Articol realizat de Monica Mureșan-Responsabil implementare, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud
Sursa pozelor: www.canva.com

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙