Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Limba Engleză

Limba Engleză

Cursul online- Limba Engleză este un curs gratuit dezvoltat pe platforma www.ro.duolingo.com  care te va ajuta să îți dezvolți competențele de limbă străină.
Obiectivul platformei este de-a oferi tuturor experiența învățării cu un profesor particular prin intermediul tehnologiei.
 
Tip de curs:Neacreditat
Modul de predare:Online
Domeniu:Limbi străine

Structura cursului

Modul în care abordează predarea:

Duolingo consideră că oricine poate învăța o limbă străină prin lecții gratuite și scurte prin joacă.  Dar Duolingo nu este doar un joc. Are la bază o metodologie dovedită care încurajează memoria pe termen lung și un curriculum aliniat unui standard intenațional.

Comunicarea în timp real: 

Limba este, în cele din urmă, un instrument de comunicare. Duolingo are o abordare funcțională, concentrându-se pe ce vor cursanții să facă efectiv cu o limbă străină.
Lecțiile se concentrează pe scopuri reale - de exemplu, comanda făcută la un restaurant. Cursanții dezvoltă vocabularul și gramatica necesare pentru a atinge acest scop prin exerciții variate de citire, scriere, ascultare și vorbire.

 

Conținut ce iese în evidență

Alături de sintagmele comune, precum „¿Dónde está el baño?” (Unde este toaleta?), cursanții Duolingo întâlnesc, de asemenea, sintagme precum „Tu oso bebe cerveza” (Ursul tău bea bere).
De ce există și propoziții ciudate? Sunt memorabile și mai distractive la învățare. Conținutul neașteptat împinge utilizatorii să se gândească cu atenție la limba pe care o învață.

O abordare echilibrată

Duolingo permite cursanților să descopere tipare pe cont popriu, fără a fi nevoie să se concentreze pe regulile limbajului - la fel cum ai învățat limba maternă în copilărie. Această abordare, denumită „învățare implicită”, este ideală pentru dezvoltarea unei cunoașteri de bază a unei limbi străine și a regulilor sale.

Personalizare

Algoritmii de învățare automată funcționează nonstop pentru a servi material de învățare la momentul potrivit fiecărui cursant.

Multe moduri de a învăța

Cursanții beneficiază de pe urma unei expuneri diversificate la o limbă străină. Acesta este motivul pentru care se oferă experiențe de învățare cum ar fi evenimente față în față, povești interactive și podcasturi.
Aceste formate suplimentare ajută cursanții la interacțiuni, conversații și înțelegerea citirii și scrierii - toate deprinderi valoroase pentru exersarea limbii folosite în lumea reală.

COMPETENȚE pe care le vei dobândi:

Competențe comune- Limba Engleză-comunicare în limbi străine 

Detaliile cursului

Funcțiile cursului

Module: -

Oferit de www.duolingo.com

Program:
1 lectie/zi -lejer -5 min/normal-10 min
/serios-15 min/intens-20 min

Platformă online

Nivel: personalizat (începător, mediu, avansat)

Acces nelimitat

Gratuit parțial/contracost

Ușor accesibil

Platformă de acces: https://www.duolingo.com/
 
Pentru înscriere e nevoie să vă conectați cu o adresă de email.

Articol realizat de Todica Gheorghiță-Vasile-Expert formare profesională, Asociația Inceptus România
Sursa pozelor: www.canva.com

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙