Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Introducere în transformarea digitală: înțelegeți și gestionați transformarea digitală la locul de muncă Furnizor Media Design School

Introducere în transformarea digitală: înțelegeți și gestionați transformarea digitală la locul de muncă Furnizor Media Design School

Cursul online Introducere în transformarea digitală: înțelegeți și gestionați transformarea digitală la locul de muncă Furnizor Media Design School. În acest curs de la școala de design media, veți explora viitorul peisajului de lucru și modul în care tehnologia continuă să îl redefinească prin procesul de transformare digitală.Veți acoperi subiecte cheie, teme, concepte și vocabular referitoare la noțiunea generală de transformare digitală, pentru a vă menține abilitățile proaspete și a învăța noi abordări ale proiectelor.

 
Tip de curs:Neacreditat
Modul de predare:Online
Domeniu:Competențe digitale

Structura cursului

Sunt puse la dispoziție 2  module:
 

  • Modul 1: Oportunitățile și riscurile inteligenței artificiale (AI)
  • Modul 2: Procesul de gândire a proiectării și metodologia agilă

COMPETENȚE pe care le vei dobândi:

Descoperiți oportunitățile și riscurile inteligenței artificiale (AI)

Acest curs vă va ajuta să răspundeți la această întrebare, analizând în același timp numeroasele utilizări ale AI. De asemenea, veți explora impacturile, oportunitățile și riscurile pe care această tehnologie le-ar putea avea asupra afacerilor și societății. Veți afla despre știința datelor, aplicațiile sale și instrumentele utilizate pe scară largă în întreaga industrie. Datele fiind o marfă prețioasă în lumea afacerilor moderne, veți investiga și provocările actuale care afectează industria.Explorează caracteristicile cheie și utilizările cloud computingului. Pe măsură ce mai multe companii caută să reducă costurile, să îmbunătățească securitatea și să permită funcționarea la distanță, cloud computing-ul devine din ce în ce mai popular.
Acest curs vă va conduce prin conceptele cheie, terminologia și caracteristicile cloud computing folosind servicii populare, cum ar fi AWS, Azure și Google, ca exemple.

 

Învățați despre procesul de gândire a proiectării și metodologia agilă
Gândirea de proiectare, o abordare bazată pe soluții pentru rezolvarea problemelor complexe, a fost adoptată de multe industrii datorită metodologiei sale eficiente și eficiente. Veți examina componentele fiecărui pas din procesul de gândire a proiectării înainte de a aplica metodologia pentru a rezolva o problemă din lumea reală. Pentru a completa acest proces, veți explora, de asemenea, managementul de proiect agil, învățând abordările, metodologiile și beneficiile acestui program.
 

 
Detaliile cursului Funcțiile cursului
Module: 2 Oferit de Media Design School
Program: Cu ritm propriu
( maxim 6 saptamani/2 ore/saptamână)
Tutoriale video
Nivel: începător Acces nelimitat
Gratuit 100% online Curs neautorizat 


Link de acces:https://www.futurelearn.com/courses/key-topics-in-digital-transformation
Curs disponibil pe situl official al Uniunii Europene , Digital Skills and Jobs Platform: 
https://digital-skills-jobs.europa.eu/en/organisations/media-design-school

 
Pentru înscriere e nevoie să vă conectați cu o adresă de email.
Articol realizat de Monica Mureșan-Responsabil implementare, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud
Sursa pozelor: www.canva.com

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙