Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Bucătar-Formarom

Bucătar-Formarom

Cursul de Bucatar Formarom se desfășoară după o programă autorizată de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, astfel ca după absolvirea acestuia vei obține o diploma acreditată, recunoscută la nivel național și international, cu care vei putea profesa atât in țara cat și în străinătate.
Tip de curs:Acreditat
Modul de predare:In sala
Domeniu:Calificare

Structura cursului


COMPETENȚE pe care le vei dobândi:

1. Respectarea normelor de igiena si protecția muncii                                                     
2. Utilizarea echipamentelor și utilajelor                                                    
3. Pregătirea legumelor și fructelor
4. Pregătirea cărnii de măcelarie, pasăre și vânat
5. Pregătirea preparatelor din pește, crustacea, moluște și bacterii
6. Prepararea semipreparatelor și preparatelor lichide
7. Pregătirea preparatelor pentru micul dejun
8. Pregătirea salatelor, gustărilor  și antreurilor
9. Pregătirea aluaturilor și dulciurilor de bucătărie
10.Gestiune economică 

Detaliile cursului

Funcțiile cursului

Module: -

Oferit de Formarom, autorizat ANC

Program: 720 de ore

Condiții de acces:
 Absolvent învățămant obligatoriu
și apt din punct de vedere medical

Nivel: calificare

Format fizic

Preț: 850 lei

Certificare recunoscută
la nivel național și internațional


Link de acces/website furnizor de formare - FORMAROM:
https://formarom.ro/cursuri/bucatar-cor-5122-2-1-curs-de-calificare-acreditat-anc/

 
Pentru înscriere e nevoie să contactați furnizorul de formare.
Articol realizat de Todica Gheorghiță-Vasile-Expert formare profesională, Asociația Inceptus România
Sursa pozelor: site Formarom

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙