1. Respectarea normelor de igiena si protecția muncii
2. Utilizarea echipamentelor și utilajelor
3. Pregătirea legumelor și fructelor
4. Pregătirea cărnii de măcelarie, pasăre și vânat
5. Pregătirea preparatelor din pește, crustacea, moluște și bacterii
6. Prepararea semipreparatelor și preparatelor lichide
7. Pregătirea preparatelor pentru micul dejun
8. Pregătirea salatelor, gustărilor și antreurilor
9. Pregătirea aluaturilor și dulciurilor de bucătărie
10.Gestiune economică
Detaliile cursului |
Funcțiile cursului |
Module: - |
Oferit de Formarom, autorizat ANC |
Program: 720 de ore |
Condiții de acces: |
Nivel: calificare |
Format fizic |
Preț: 850 lei |
Certificare recunoscută |
Link de acces/website furnizor de formare - FORMAROM:
https://formarom.ro/cursuri/bucatar-cor-5122-2-1-curs-de-calificare-acreditat-anc/
Pentru înscriere e nevoie să contactați furnizorul de formare.
Articol realizat de Todica Gheorghiță-Vasile-Expert formare profesională, Asociația Inceptus România
Sursa pozelor: site Formarom