Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

5 cele mai populare platforme de căutare a unui loc de muncă

Postat 20/12/2023
5 cele mai populare platforme de căutare a unui loc de muncă
Suntem într-o perioadă în care procesul de căutare a unui loc de muncă este mai confortabil. Avem o mulțime de resurse online de care ne putem folosi, de acasă, din propriul confort, pentru a căuta și selecta cele mai potrivite oferte de muncă disponibile.
Am selectat 5 cele mai populare platforme/resurse, despre care dacă încă nu știai, credem că merită să arunci o privire:
  1. LinkedIN: www.linkedin.ro
LinkedIN este poate cea mai cunoscută platformă de relaționare din punct de vedere profesional, la nivel internațional. Aici vei găsi profiluri ale multor companii din întreaga lume, ale recrutorilor. Inclusiv poți găsi profilul unor angajați din compania în care dorești să lucrezi. Poți afla înainte să mergi la interviu cine ar putea fi șeful tău. Te poți conecta cu profesioniști din domeniile tale de interes și ești la un click distanță de informații despre o mulțime de evenimente care te-ar putea interesa.
  1. EJobs.ro: www.eJobs.ro 
Acest portal de locuri de muncă este, de asemenea, cunoscut la nivel internațional. Oferă o gamă largă de locuri de muncă din diverse industrii și îți permite să creezi un profil și să primești alerte/notificări de locuri de muncă care ar putea fi potrivite pentru tine. Algoritmul se bazează pe informațiile date de tine în profilul personal.
  1. BestJobs: www.bestjobs.ro
Best Jobs funcționează similar cu EJobs, oferind o selecție largă de locuri de muncă și resurse legate de carieră.
  1. JobZZ.ro: www.jobzz.ro
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, merită să arunci o privire și pe ofertele listate aici. Platforma funcționează similar cu cele două prezentate anterior.
  1. Agențiile de Ocupare a Forței de muncă
În orice parte a României te-ai afla, cu siguranță ai aproape o Agenție de Ocupare a Forței de Muncă. Fiecare județ are o agenție cu substructuri locale. Acestea sunt instituții de stat care se ocupă cu sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și au personal calificat și abilitat care te va îndruma către locurile de muncă vacante disponibile în zona ta de interes. Poți găsi mai multe informații aici: https://www.anofm.ro/
Pe lângă toate aceste platforme și resurse de căutare, ia în considerare participarea la evenimente de tipul târgurilor de carieră. Astfel, vei extinde și mai mult aria ta de căutare, iar la aceste târguri poți intra în contact direct cu angajatorii din zona ta.  
 


Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙