Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
AROMA – Realitatea augumentată și abilități de afaceri

AROMA – Realitatea augumentată și abilități de afaceri

Cursul de formare se intitulează „AROMA – Cursul AR și abilități de afaceri” și este compus din trei  module cu subunitățile respective. Durata totală este de aproximativ 20 de ore de instruire online, inclusiv 5 ore de lucru pe proiect, ca evaluare. Grupurile țintă pentru cursul de formare sunt în primul rând formatori și profesori în formarea profesională, iar secundar, formatori și profesori din alte medii educaționale și reprezentanți ai unor IMM-uri.
 
Tip de curs:Neacreditat
Modul de predare:Online
Domeniu:Competențe digitale


Structura cursului

Curriculum-ul integrează instruirea despre Realitatea Augmentată cu instruirea despre fundamentele de afaceri, care vizează publicul țintă al proiectului. Curriculum-ul va fi fundamentul pe care va fi dezvoltat material de instruire detaliat în proiectul AROMA.
Designul și sugestiile unității urmează fazei de analiză a cercetării și contribuțiile primite de grupurile țintă AROMA. Faza de proiectare și dezvoltare este de patru luni în total.
Designul sugerat de curs este modular, ceea ce va permite utilizatorului să selecteze unitățile de formare în funcție de interes și nevoie. Această structură autonomă facilitează navigarea utilizatorului și interconectivitatea între module și promovează îmbunătățirea competențelor și a abilităților. Utilizatorii vor accesa cursul printr-un sistem de management al învățării (Moodle) oferit de partenerul tehnic.

Activitatea de formare și interacțiunile sunt 100% online. Cursul a fost structurat în 3  module:

  • Modul 1: Fundamentele tehnologiei și dezvoltării AR.
Acest modul va descrie elementele fundamentale ale tehnologiei și dezvoltării AR pentru a permite formatorului să înțeleagă ce este AR, cum poate fi folosit și ce există în ceea ce privește software-ul și hardware-ul
U1.1: Introducere în AR
U1.2: Tehnologia AR
Acest lucru ar trebui considerat ca o introducere în AR pentru utilizatori.
  • Modul 2: Antreprenoriat îmbunătățit AR.
Acest modul va descrie modul în care AR și afacerile devin din ce în ce mai conectate. Vor fi prezentate spiritul antreprenorial și creativitatea ca abilități soft, ceea ce duce la descrierea abilităților de afaceri digitale și a modului în care poate fi implementată RA. Modulul se va încheia cu un raport despre utilizarea AR în viitor ca parte a unei afaceri. Ca dovadă, se vor folosi vânzări și/sau marketing.
U2.1: Antreprenoriatul ca abilitate soft
U2.2: AR ca parte a afacerii digitale
U2.3: Viitorul: desfășurarea afacerilor utilizând AR ( dovvezi privind vânzările  și/sau marketing)
AR în Afaceri – îmbunătățirea abilităților și competențelor, imagine de ansamblu viitoare, dovadă de concept în sectorul vânzărilor/marketing

 
  • Modul 3: Diferite soluții bazate pe AR
Acest modul se va concentra asupra antreprenorilor și va oferi o strategie care să îi ajute să înțeleagă cum ei înșiși, pot implementa și utiliza AR în propria lor afacere. Va fi elaborată o listă de verificare care să permită antreprenorului să-și creeze propriul plan de implementare. Acesta va fi însoțit de exemple de utilizare și studii de caz.
U3.1: Strategii de implementare (inclusiv lista de verificare)
U3.2: Studii de caz bazate pe RA
Implementarea AR folosind instrumente practice

 
 
Detaliile cursului Funcțiile cursului
Module: 3 Oferit de Universitatea Politehnică București
Centrul CAMIS
Program:
Modul 1 – 3ore
Modul 2 – 7 ore
Modul 3 – 6 ore
Aplicatii practice  5 ore
aplicații practice
Nivel: începător Acces nelimitat
Gratuit 100% online Curs neautorizat 


Link de acces:http://www.camis.pub.ro/aroma/

 
Pentru înscriere e nevoie să vă conectați cu o adresă de email.
Articol realizat de Monica Mureșan-Responsabil implementare, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud
Sursa pozelor: www.canva.com

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙